Inchirieri auto Cluj-Napoca

    Va spunem din toata inima “Bun venit!” la Cluj-Napoca, oras cunoscut si ca Inima Transilvaniei.
Masina dorita va asteapta la Aeroportul International “Avram Iancu”, daca ajungeti cu avionul. Cluj-Napoca este legat de Europa prin linia ferata spre Budapesta si prin drumurile europene E60 (Bucuresti-Oradea-Budapesta-Viena-Brest) si E81 (Muncaci-Halmeu-Constanta). 
    Al doilea din tara dupa numarul de locuitori, orasul celor 20 de palate are cea mai mare universitate din Romania, Universitatea “Babes-Bolyai”. Clujul este cunoscut in Europa si datorita Festivalului International de Film Transilvania.
    Pentru delectare si petrecerea timpului liber, puteti vizita Gradina Botanica, Muzeul Farmaciei (singurul din tara) si, marturie a istoriei recente, Monumentul Stalpii Impuscati – ofranda victimelor revolutiei. Tinerilor le place sa se intalneasca pe Strada Piezisa sau pe Podul Elisabeta, pod incarcat de lacatele iubirii.
    In afara orasului, Rezervatia Valea Morilor, cu florile ei incantatoare, si Cascada Valul Miresei, alt loc plin de romantism, va asteapta daca vreti sa fugiti de aglomeratia urbana.
Sigur, vizita s-ar putea prelungi mult peste program daca va intalniti cu Florin Piersic, personalitate arhicunoscuta a Clujului.