Politica de Prelucrare a Datelor Personale

Politica de confidentialitate si Cookie-uri
1.1. DUO AUTOMOTIVE INTERNATIONAL S.R.L cu sediul in Bacau, Str. Alecu Russo nr.33, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J4/186/2015 cod fiscal RO34131922 are obligatia de a administra in conditii de siguranta si in scopuri specificate datele personale pe care ni le furnizati, conform Regulamentului US 2016/679 si Consiliului din 27 aprilie 2016.

1.2. DUO AUTOMOTIVE INTERNATIONAL S.R.L colecteaza Datele cu Caracter Personal pe care le furnizati pe durata executarii serviciilor, pe website-urile noastre, pe website-uri ale tertilor, in aplicatii pe care le utilizam pentru furnizarea serviciilor noastre, in legatura cu orice cereri de informatii, rezervari, inchirieri sau achizitii pe care le faceti cu privire la serviciile noastre. Putem sa colectam Datele dvs. cu Caracter Personal direct sau prin furnizorii nostri de servicii, filialele noastre, partenerii nostri de afaceri si furnizorii nostri de canale de rezervare.

A. Informatii personale:
• nume complet
• data si locul nasterii
• sexul
• adresa
• adresa de e-mail • nr. de telefon mobil
• nr. de pasaport
• permisul de conducere sau alt act de identitate

B. Informatii tehnologice:
• adresa IP
• nr. de identificare al dispozitivului 
• tipul de browser
• sistemul de operare
• identificatori de dispozitiv mobil
• date de geolocalizare 
• statul sau tara din care ati accesat website-urile noastre 
• website-uri specifice vizitate 
• data si ora vizitei • website-uri pe care le-ati vizitat imediat inainte de si dupa vizitarea website-urilor noastre 
• numar de linkuri si linkuri specifice pe care faceti clic pe website-urile noastre 
• functii pe care le utilizati pe website-urile noastre
• orice rezervari, actualizari, achizitii sau alte tranzactii prin website-urile noastre 
• date pe care le vizualizati sau descarcati de pe website-urile noastre 
• de câte ori vizualizati anumite anunturi publicitare 
C. Informatii privind inchirierea:
• locatia de rezervare
• locatia de inchiriere
• locatia de returnare
• durata inchirierii
• numar de zbor aerian • informatii asociate cu cardul de plata
• date suplimentare privind soferul, daca este cazul
• preferinte suplimentare

1.3. Toate aceste date cu caracter personal sunt colectate cu buna-credinta, prin mijloace manuale sau automatizate, pentru a indeplini urmatoarele scopuri:
• validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta
• rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
• pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
• trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;
• contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
• contactarea acestuia, in scopuri de Relatii cu Clientii;
• scopuri statistice;
Prin completarea datelor sale, fiecare Client isi exprima consimtamantul liber ca DUO AUTOMOTIVE INTERNATIONAL S.R.L sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Regulamentului European 679/2016. 
1.4. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti urmatoarele drepturi:
1. De a accesa: puteti obtine informatii referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si o copie a acestor date personale.
2. De a corecta: in cazul in care considerati ca datele cu caracter personal sunt inexacte sau incomplete, puteti solicita modificarea corespunzatoare a acestor date personale.
3. De a sterge: puteti solicita stergerea datelor cu caracter personal, in masura permisa de lege.
4. De a restrictiona: puteti solicita restrictionarea procesarii datelor cu caracter personal.
5. De a obiecta: puteti obiecta la prelucrarea datelor cu caracter personal din motive legate de situatia dumneavoastra particulara. Aveti dreptul absolut de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal in scopuri directe de marketing.

6. De a va retrage consimtamantul: in cazul in care v-ati dat acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, aveti dreptul sa va retrageti acordul in orice moment.
7. Daca doriti sa exercitati drepturile enumerate mai sus, va rugam sa trimiteti o scrisoare sau un e-mail la urmatoarea adresa office@duoinchirieriauto.ro . In conformitate cu regulamentul aplicabil, in cazul in care considerati ca s-a incalcat vreun drept, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere competenta: ANSPDCP - www.dataprotection.ro
1.5. Politica de confidentialitate DUO AUTOMOTIVE INTERNATIONAL S.R.L se refera la datele furnizate de catre Client prin formularul de contact a site-ului, prin formularul de solicitare rezervare si formularul de plata online. DUO AUTOMOTIVE INTERNATIONAL S.R.L nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara site-ului.
1.6. Pastrarea datelor cu caracter personal. Datele cu caracter personal vor fi pastrate pe durata de timp necesara sau permisa pentru indeplinirea scopurilor indicate in aceasta Declaratie, cu respectarea prevederilor legislative aplicabile. Criteriile utilizate pentru stabilirea perioadei de pastrare a datelor cu caracter personal includ:
• Durata relatiei de afaceri stabilita cu dumneavoastra si durata furnizarii Serviciilor noastre catre dumneavoastra (de exemplu, pe durata utilizarii de catre dumneavoastra a autovehiculului pus la dispozitie de DUO AUTOMOTIVE INTERNATIONAL S.R.L);
• Existenta unei obligatii legale aplicabile (de exemplu, anumite legi solicita pastrarea evidentelor aferente anumitor operatiuni pe o anumita perioada minima de timp);
• Pastrarea datelor cu caracter personal este recomandabila avand in vedere o anumita situatie juridica (de exemplu, existenta unor litigii, existenta unor termene de prescriptie sau desfasurarea unor misiuni de control ale autoritatilor de reglementare).

1.7. DUO AUTOMOTIVE INTERNATIONAL S.R.L se obliga ca datele colectate ale Utilizatorului/Clientului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal.
Exceptie de la prevederile art. de mai sus va face situatia in care transferul/ accesarea/ vizualizarea/ etc. este ceruta de catre organele abilitate ale statului in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii unui eveniment.